Moderne Huisartsenpraktijk in de regio: Huisartsenpraktijk Westbroekerplas in Velserbroek

Kernwaarden

Kernwaarden die Huisartsenpraktijk Westbroekerplas nastreeft: Breed zorgaanbod, Hoge kwaliteit en Servicegericht.

  • Breed Zorgaanbod, omdat huisartsen breed georiënteerd moeten zijn en in de laatste 20 jaar veel taken van de ziekenhuizen hebben overgenomen. Denk maar aan de zorg voor patiënten met Diabetes type II (ouderdomsdiabetes) en bijvoorbeeld longfuncties in de huisartsenpraktijk voor astma en COPD-patiënten.
  • Hoge kwaliteit, omdat in het veranderende zorglandschap patiënten mondiger zijn geworden en er meer van de huisarts wordt verwacht ten aanzien van gezondheid en leefstijl.
  • Servicegericht, omdat wij vinden dat onze ingeschreven patiënten de hoogste service standaard van ons mogen verwachten! Klachten nemen wij uiterst serieus en onze stelling is dat wij van iedere klacht iets kunnen leren.
huisartsenpraktijk in de buurt van haarlem gezocht

Zelf afspraken maken in de agenda van de praktijk

Per 1 juli 2020 is de praktijk aangesloten bij MijnGezondheid.net en heeft hiermee een directe koppeling met ons Huisartsen Informatie Systeem. Patiënten kunnen via MijnGezondheid.net bij de praktijk zelf een afspraak in de agenda inplannen, lab-uitslagen bekijken en teruglezen wat er is besproken tijdens de doktersafspraak.

gezonde familie

Hoe gaat Westbroekerplas om met het Coronavirus?

Wij houden de landelijke informatie goed in de gaten en staan in nauw contact met de regionale huisartsenvereniging en haar crisisteam. Zelf nemen wij maatregelen om mogelijke besmetting of verspreiding tegen te gaan. Wij hebben op iedere spreekkamer én in de wachtkamers alcoholgel en vragen wij aan iedere bezoeker de handen te wassen met deze gel. Wij hebben onze 3 wachtkamers door het pand verspreid en ventileren deze zoveel mogelijk.

Voor vragen over de Coronavaccinaties verwijzen wij naar coronavaccinatie.nl omdat de overheid bepaald wie wanneer gevaccineerd gaan worden.

Huisartsenpraktijk Westbroekerplas is open voor nieuwe inschrijvingen. Klik HIER voor het Inschrijfformulier

vrouwelijke huisarts

Inschrijven bij huisartsenpraktijk Westbroekerplas

Uw gezondheid is onze missie

Bent u op zoek naar een huisartsenpraktijk in de buurt van Haarlem? Onze praktijk staat open voor nieuwe inschrijvingen.

Page Break

Persoonlijke gegevens

Page Break

Adresgegevens

Page Break

Contactgegevens

Page Break

Verzekeringsgegevens

Toegestane bestandsformaten - jpg, jpeg, gif, bmp.
Let op, het bestand mag niet groter zijn dan 2 Mb

Page Break

Apotheek

Page Break

Overige huisgenoten

Page Break

Contactpersoon bij SPOED

Page Break

Medische gegevens

Page Break

Gegevens vorige huisarts

Page Break

Overige aanvullingen op uw dossier

Het Landelijk Schakel Punt (LSP) maakt het mogelijk voor zorgverleners om, als dat nodig is, inzage te krijgen in belangrijke informatie uit uw medisch dossier. Denk aan bijvoorbeeld uw medicatie, allergieën voor bepaalde medicijnen of belangrijke ziekten of aandoeningen die u hebt. Dit kan in spoedeisende situaties van grote waarde zijn. 

Page Break

reCAPTCHA is required.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, verzoeken wij u om dit formulier zo volledig mogelijk in te vullen:

Share This