Ons team zet u als patiënt op de eerste plaats

Samen met u bekijken wij uw klachten en uw wens voor behandeling.
Dit doen wij volgens de zogenaamde NHG richtlijnen.
Omdat u niet standaard bent, maar een uniek mens met gezondheidsklachten, vinden wij het belangrijk om naar uw gehele situatie, leefstijl en leefomgeving te kijken! Zo kan de huisarts soms ook afwijken van deze richtlijnen, wanneer hij of zij vindt dat dit in uw geval nodig is. Vaak gebeurt dit in overleg met een specialist.

Dit zijn onze medewerkers

Jorge Gomez Cortes Huisarts

Mijn naam is Jorge Gomez Cortes, ik ben werkzaam als vaste huisarts bij
in Velserbroek op dinsdag en vrijdag.
Thuis ben ik trotse vader van twee kinderen en echtgenoot. Ik ben afgestudeerd in Bio-Medische Wetenschappen en Geneeskunde in Amsterdam.
De huisartsopleiding heb ik in Maastricht afgerond. Ik heb gekozen voor dit vak omdat het zo divers is; je ziet patiënten van elke leeftijd, ieder met ander soort klacht, zowel op medisch, sociaal, als op psychisch vlak. Ik spreek ook Engels, Spaans, Italiaans en Portugees.

Hanneke van der Reijden Huisarts (foto volgt)

Ik wil mij als huisarts onderscheiden door  persoonlijke aandacht te geven met als speerpunt sportgeneeskunde, gezonde leefstijl, palliatieve zorg, aandacht voor anticonceptie/moeder en kind-zorg én kleine chirurgie

Luana de Castilho Huisarts

Ik ben huisarts in Westbroekerplas op de donderdag en de vrijdag!

Thijs Belderok Huisarts (foto volgt)

Sinds september 2021 ben ik werkzaam als vaste huisarts bij huisartspraktijk Westbroekerplas. Voorheen werkzaam in regio Amsterdam maar sinds mijn verhuizing naar Haarlem-Noord met mijn vrouw en dochtertje in regio Haarlem. Ik zet mijzelf in de volle breedte in binnen het huisartenvak. Enkele speerpunten zijn neurologie, acute zorg, chirurgische verrichtingen.
Welke zorg bij u en uw klacht past kan verschillen van andere patienten. Ik lever graag ‘zorg op maat’ en kijk er naar uit om dit samen met u te bespreken. U bent bij mij welkom op de maandagen en de woensdagen.

Leona Praktijkassistente

Sinds augustus 2020 ben ik met veel plezier werkzaam bij Westbroekerplas. Ik heb mij in 2017 laten omscholen tot doktersassistente en heb daarbij stage gelopen in een praktijk in Badhoevedorp, daarna heb ik nog 2 jaar in een gezondheidscentrum in Haarlem gewerkt waarbij ik veel ervaring heb opgedaan in de huisartsenzorg. Ik help u graag verder met al uw vragen zover dat mogelijk is.

Jeannette Praktijkassistente

Sinds 1 januari 2020 ben ik begonnen als Stagiaire doktersassistente in huisartsenpraktijk Westbroekerplas.
Eerder was ik doktersassistente kaakchirurgie in het Spaarne Gasthuis. Als snel had ik het erg naar mijn zin in de praktijk hoewel mijn werkzaamheden in de huisartsenprakijk in niets te vergelijken zijn met het ziekenhuis. Vooral het menselijke contact spreekt mij heel erg aan!

Robin Praktijkassistente

In 2012 heb ik mijn diploma voor doktersassistente gehaald. Sindsdien heb ik veel ervaring opgedaan in verschillende takken van de (huisartsen)zorg. Sinds 2019 ben ik werkzaam bij de Westbroekerplas en heb het enorm naar mijn zin.

Wilma Praktijkassistente

Lambertus Wip Praktijkmanager & praktijkverpleegkundige

Aangenaam! Klant- en servicegerichtheid staan bij mij zeer hoog in het vaandel. Helaas kun je als huisartsenpraktijk niet altijd aan ieders wensen voldoen maar wij zijn wel bereid te luisteren en mee te denken! Heeft u ideeën of vind u dat wij onze service op bepaalde punten moeten verbeteren? Wacht niet en vul vandaag nog ons idee- of klachtenformulier in!

Monique de Vries Praktijkverpleegkundige GGZ

Ines Parro- Sousa Praktijkondersteuner medisch

Mijn naam is Ines Parro Sousa.
Tijdens mijn eerste baan als verpleegkundige in Portugal ontdekte ik mijn passie om zij aan zij te werken met diabetespatiënten.
Ik heb gewerkt als verpleegkundige op verschillende gebieden van de gezondheidszorg, zoals een pediatrische afdeling, vaatchirurgie, spoedeisende hulp en wijkverpleging.
Op zoek naar meer kansen en een ander avontuur in mijn leven, verhuisde ik naar Nederland, waar ik mijn passie voortzet om mensen te helpen sterker te worden en beter in staat te zijn om met hun diabetes om te gaan. Ik probeer hét aanspreekpunt te zijn voor patiënten met betrekking tot diabeteszorg, zodat zij altijd een vangnet hebben.

 

Karina Rotteveel Verpleegkundig Specialist

Na mijn opleiding tot verpleegkundig specialist heb ik mij gespecialiseerd in oncologie en palliatieve zorg. Deze kennis gebruik ik nu graag in de huisartsenpraktijk. Daarom zie ik veel mensen met oncologische problemen, dementie en chronische spierziekten. Daarnaast neem ik de ouderzorg op mij en maak ik graag bespreekbaar wat kwaliteit van leven is voor u en wat de wensen zijn in de laatste levensfase.

Uw gezondheid is onze missie

Praktijk bereikbaar: maandag T/M vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur

HUISARTSENPRAKTIJK WESTBROEKERPLAS

Vromaadweg 149
1991 RZ VELSERBROEK

Telefoon 023 - 538 3272

OPTIE 1
voor spoed / dringende zaken

OPTIE 2
receptenlijn

assistente@westbroekerplas.nl

Share This