Ons team zet u als patiënt op de eerste plaats

Samen met u bekijken wij uw klachten en uw wens voor behandeling.
Dit doen wij volgens de zogenaamde NHG richtlijnen.
Omdat u niet standaard bent, maar een uniek mens met gezondheidsklachten, vinden wij het belangrijk om naar uw gehele situatie, leefstijl en leefomgeving te kijken! Zo kan de huisarts soms ook afwijken van deze richtlijnen, wanneer hij of zij vindt dat dit in uw geval nodig is. Vaak gebeurt dit in overleg met een specialist.

Dit zijn onze medewerkers

Jorge Gomez Cortes

Huisarts

Meer informatie over Jorge

Mijn naam is Jorge Gomez Cortes, ik ben werkzaam als vaste huisarts
in Velserbroek op dinsdag en vrijdag.
Thuis ben ik trotse vader van twee kinderen en echtgenoot. Ik ben afgestudeerd in Bio-Medische Wetenschappen en Geneeskunde in Amsterdam.
De huisartsopleiding heb ik in Maastricht afgerond. Ik heb gekozen voor dit vak omdat het zo divers is; je ziet patiënten van elke leeftijd, ieder met ander soort klacht, zowel op medisch, sociaal, als op psychisch vlak. Ik spreek ook Engels, Spaans, Italiaans en Portugees.

Hanneke van der Reijden

Huisarts 

Meer informatie over Hanneke

Sinds 1998 ben ik huisarts, in deze bijna 25 jaar heb ik de gezondheidszorg zien veranderen. Ik vind het belangrijk het goede te behouden en nieuwe ontwikkelingen te omarmen. Als huisarts ben ik gewend persoonlijke aandacht te geven met als speerpunten sportgeneeskunde, gezonde leefstijl, palliatieve zorg, aandacht voor anticonceptie/moeder en kindzorg en heb ik veel ervaringen met het doen van kleine chirurgische ingrepen.

Met veel plezier werk ik op maandag en donderdag in dit enthousiaste kundige team!

 

Sacha van Dijke

Psycholoog, Mindfulness Trainer

Meer informatie over Sacha

Sinds juli ben ik werkzaam in de praktijk als POH-GGZ. Mijn werkdagen zijn maandag en woensdag.
Ik werk al langer in verschillende huisartspraktijken en al zo’n twintig jaar vanuit verschillende functies in de zorg. De dynamische omgeving van een huisartspraktijk en de diversiteit aan vraagstukken spreken mij aan.

Ik heb mij geschoold in Mindfulness, ACT, opvoedopstellingen, emotieregulatie, lichaamsgericht therapie en vind het belangrijk het systeem te betrekken bij de problemen waarmee een patiënt zich aanmeldt. Daarnaast vind ik het belangrijk om mijzelf continue te blijven bijscholen en combineer graag verschillende methoden om zo goed mogelijk te kunnen aansluiten bij het individu.

Ik ben geboren en opgegroeid in Haarlem en woon daar met mijn man en drie zoons met veel plezier. Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin, vrienden en familie. Daarnaast lees en wandel ik (bijna) dagelijks, houd ik van tuinieren, schilderen en beoefen ik het Tibetaans Boeddhisme.

Arjan Bosch

ICT & website

Functioneel beheer

Meer informatie over Arjan

Juni 2021 ben ik, op parttime basis, door de praktijk aangenomen om het ontwerp en het functioneel beheer te bewaken en waar nodig te verbeteren.

Leona

Praktijkassistente

Meer informatie over Leona

Sinds augustus 2020 ben ik met veel plezier werkzaam bij Westbroekerplas. Ik heb mij in 2017 laten omscholen tot doktersassistente en heb daarbij stage gelopen in een praktijk in Badhoevedorp, daarna heb ik nog 2 jaar in een gezondheidscentrum in Haarlem gewerkt waarbij ik veel ervaring heb opgedaan in de huisartsenzorg. Ik help u graag verder met al uw vragen zover dat mogelijk is.

Jeannette

Praktijkassistente

Meer informatie over Jeannette

Sinds 1 januari 2020 ben ik begonnen als Stagiaire doktersassistente in huisartsenpraktijk Westbroekerplas.
Eerder was ik doktersassistente kaakchirurgie in het Spaarne Gasthuis. Als snel had ik het erg naar mijn zin in de praktijk hoewel mijn werkzaamheden in de huisartsenprakijk in niets te vergelijken zijn met het ziekenhuis. Vooral het menselijke contact spreekt mij heel erg aan!

Robin

Praktijkassistente

Meer informatie over Robin

In 2012 heb ik mijn diploma voor doktersassistente gehaald. Sindsdien heb ik veel ervaring opgedaan in ziekenhuis, huisartsenpost en huisartsenpraktijk. Sinds januari 2019 ben ik werkzaam bij de Westbroekerplas en heb het enorm naar mijn zin. Ik vind het leuk om mijn ervaring te gebruiken om anderen te helpen, zowel patiënt als collega. 

 

Wilma

Praktijkassistente

Meer informatie over Wilma

Sinds maart 2018 werk ik met heel veel plezier bij de huisartsenpraktijk Westbroekerplas. Ik woon in het hart van de Bollenstreek, ben getrouwd en heb 2 dochters.
In 2009 heb ik de opleiding van doktersassistente gedaan en heb toen een half jaar stage gelopen in het LUMC. Werken in een ziekenhuis of een huisartsenpraktijk is een verschil van dag en nacht. De huisartenpraktijk sprak mij zoveel meer aan. Je hebt regelmatig contact met dezelfde patiënten en leert ze wat beter kennen. Je bent daardoor meer betrokken. De verschillende taken zoals medische handelingen, telefoon en de administratie, die afwisseling maakt het werk erg boeiend. Het team waarin ik werk is echt leuk en gezellig en ik leer ook nog elke dag. Tot ziens bij ons in de praktijk.

Lambertus Wip

Praktijkmanager &

Praktijkverpleegkundige

Meer informatie over Lambertus

Mijn naam is Lambertus Wip.

In onze praktijk ben ik zowel praktijkondersteuner als praktijkmanager. Mijn achtergrond is heel breed. Van verpleeghuizen tot psychiatrie en van revalidatie tot huisartsenzorg. Deze brede achtergrond kan ik in onze praktijk zeer goed gebruiken. Vandaar dat ik momenteel inval op het gebied van GGZ en mijzelf samen met huisartsen Jorge Gomez en Hanneke van der Reijden heb gecertificeerd voor longfunctie in de huisartsenpraktijk via de CASPIR CURSUS!

Ik ben geïnteresseerd in mensen en heb het daarom heel erg naar mijn zin in ons team!

Ines Parro- Sousa

Praktijkondersteuner

medisch

Meer informatie over Ines

Mijn naam is Ines Parro Sousa.
Tijdens mijn eerste baan als verpleegkundige in Portugal ontdekte ik mijn passie om zij aan zij te werken met diabetespatiënten.
Ik heb gewerkt als verpleegkundige op verschillende gebieden van de gezondheidszorg, zoals een pediatrische afdeling, vaatchirurgie, spoedeisende hulp en wijkverpleging.
Op zoek naar meer kansen en een ander avontuur in mijn leven, verhuisde ik naar Nederland, waar ik mijn passie voortzet om mensen te helpen sterker te worden en beter in staat te zijn om met hun diabetes om te gaan. Ik probeer hét aanspreekpunt te zijn voor patiënten met betrekking tot diabeteszorg, zodat zij altijd een vangnet hebben.

 

Karina Rotteveel

Verpleegkundig specialist

Meer informatie over Karina

Na mijn opleiding tot verpleegkundig specialist heb ik mij gespecialiseerd in oncologie en palliatieve zorg. Deze kennis gebruik ik nu graag in de huisartsenpraktijk. Daarom zie ik veel mensen met oncologische problemen, dementie en chronische spierziekten. Daarnaast neem ik de ouderzorg op mij en maak ik graag bespreekbaar wat kwaliteit van leven is voor u en wat de wensen zijn in de laatste levensfase.

Uw gezondheid is onze missie

Praktijk bereikbaar: maandag T/M vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur

HUISARTSENPRAKTIJK WESTBROEKERPLAS

Vromaadweg 149
1991 RZ VELSERBROEK

Telefoon 023 - 538 3272

OPTIE 1
voor spoed / dringende zaken

OPTIE 2
receptenlijn

assistente@westbroekerplas.nl

Pin It on Pinterest