vacature

Huisarts gezocht voor Huisartsenpraktijken Haarlem en Westbroekerplas

I.v.m. uitbreiding van ons huisartsenteam zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste collega huisarts die zich samen met ons 9 uur wil inzetten voor persoonlijke en kwalitatief goede zorg in 2 huisartsenpraktijken.

Populatie

2 Praktijken samen 3300 patiënten met 3 collega huisartsen

Team

3 huisartsen
1 verpleegkundig specialist,
1 diabetesverpleegkundige
1 psycholoog
3 doktersassistentes
1 doktersassistente/PM

Sfeer

Een gezellige huisartsenpraktijk met een uitdagende patiëntenpopulatie met iets bovengemiddeld ouderen (grootste groep 46-65) en een huisartsenpraktijk in opbouw (175 patiënten)

huisartsenpraktijk Westbroekerplas favicon
De praktijk

Wie zijn wij?

2018 Is huisartsenpraktijk Vromaadweg in Velserbroek overgenomen door huisartsenpraktijk Westbroekerplas.

Huisartsenpraktijk Westbroekerplas is een dynamische praktijk met een jong en gezellig Team.

Omdat Haarlem een te kort aan huisartsen heeft en Westbroekerplas ambities heeft richting Toekomst Bestendige Huisartsenzorg, is Huisartsenpraktijk Haarlem Online in Haarlem opgestart. Mensen die zich bij ons inschrijven lezen op onze website dat wij Online georiënteerd zijn maar dat men ook fysiek onderzocht kan worden in onze locaties.

In juli 2021 zonder patiënten begonnen, groeit de praktijk gestaag door. Zo gaan wij van 2 uur per week  uitbreiden naar 2 dagdelen per week op het adres Nieuwe Groenmarkt 5, Haarlem.

Eigen ontwikkeling en

Collegialiteit

Wij zijn erg gesteld op collegialiteit en ruimte voor eigen ontwikkeling in de volle breedte van het vak. Wij bieden POH’s en doktersassistenten graag een stageplek. Binnenkort starten we met een BBL doktersassistente i.o.

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste, dynamische, flexibele collega

met een moderne instelling die de uitdaging aan wil gaan om samen met ons een nieuwe praktijk op te starten en een bestaande praktijk te versterken.

De huisarts die wij zoeken kan als ZZP’er of als HIDHA een vast contract op dinsdag en donderdag krijgen voor 9 uur in twee verschillende praktijken. 

  • Je begint op de dinsdag- en/of donderdagochtend om 07:50 uur in Haarlem met de dagopening in Teams waarbij het gehele Team van de Westbroekerplas ook aanwezig is.
  • Je logt in Medicom in, in twee praktijken. Wij nemen kort de dag met elkaar door (spoedpostberichten, e-consulten en de agenda).
  • Het eerste half uur verwerk je administratie, beantwoord je whatsapp berichten en verwerkt e-consulten (08:00 – 08:30 uur). Daarna start het spreekuur (7 consulten, 15 minuten) tot 10:15 uur.
  • Om 10:15 uur heb je even tijd voor koffie of iets anders en om 10:30 uur begin je weer met spreekuur (4 consulten). Om 11:30 uur pleeg je belletjes, kijk je urine na of verwerk je weer een aantal geeltjes.
  • Om 12:30 uur rijd je naar de Westbroekerplas voor de lunch.

Afhankelijk van hoe jouw spreekuur gevuld is heb je een regie- functie voor de beide praktijken. Assistenten kunnen met vragen bij jou terecht en als je geen patiënt hebt op het moment, kun je zelfs met een patiënt worden doorverbonden.

Op Westbroekerplas doe je zo nodig visites, bespreek je met assistentes de vragen die zij nog hebben en start om 14:30 uur het spreekuur van de Westbroekerplas (8 consulten). Van 16:30 – 17:00 uur heb je de tijd voor administratie.

Op alle dagen werk je samen met nog 1 huisarts, 1 verpleegkundig specialist, 2 assistenten, de praktijkmanager,  en op dinsdag met een diabetes verpleegkundige die in Westbroekerplas starten. Via Teams heeft het gehele team, de hele dag contact met elkaar voor organisatie en overleg.

Naar rato doe je diensten voor Westbroekerplas en in de toekomst voor Haarlem.

Wat bieden wij jou?

Een afwisselende huisarts functie in een gezellig Team

Wij bieden een afwisselende huisarts functie in een gezellig Team.  Je krijgt de mogelijkheid mee te denken met Toekomstige Bestendige Huisartsenzorg en bent een belangrijke spil tussen de twee praktijken. Het tarief wat wij jou bieden is marktconform.

De praktijkhouder (geen huisarts) staat open voor associatie of overname in de toekomst.

Hebben we je interesse gewekt?

Neem direct contact met ons op

Lambertus Wip, praktijkhouder (geen huisarts) 06-31577882

Vind je het leuk om te werken in een goed georganiseerde praktijk? Reageer dan op deze vacature!
Een dag(deel) meelopen of een periode waarneming om de sfeer te proeven is uiteraard mogelijk.

Uw gezondheid is onze missie

Praktijk bereikbaar: maandag T/M vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur

HUISARTSENPRAKTIJK WESTBROEKERPLAS

Vromaadweg 149
1991 RZ VELSERBROEK

Telefoon 023 - 538 3272

OPTIE 1
voor spoed / dringende zaken

OPTIE 2
receptenlijn

assistente@westbroekerplas.nl

Pin It on Pinterest