Diëtiste Lara Kwant

Met veel enthousiasme verwelkomen wij per januari 2021 diëtiste Lara Kwant in onze praktijk.

Zij stelt zich graag aan u voor.

Ik ben Lara Kwant, gediplomeerd diëtist, afgestudeerd aan de hogeschool van Arnhem en Nijmegen in 2010. Tijdens mijn studie heb ik mij naast de algemene kennis over voeding, diëten en afvallen, extra verdiept in de doelgroep kinderen en rondom het aspect ‘verzadiging’ van voedingsmiddelen.

Ik heb ervaring opgedaan in verschillende praktijken in Didam, Zevenaar, Haarlem, Beverwijk. In 2012 ben ik mijn eigen praktijk begonnen in Arnhem.

In 2015 ben ik na een verhuizing, opnieuw aan de slag gegaan in een eigen praktijk op 3 locaties: Haarlem, Haarlem Noord en Zandvoort. Hier komt vanaf januari 2021 dan ook Velserbroek bij!

Ik zie een breed publiek als diëtist en leefstijlcoach. Iedereen die ik voor mij krijg, heeft zijn/haar eigen vraag, doel en problemen. Dat maakt mijn werk als diëtist zo interessant. Ik zet mij graag in, om iedereen zo goed mogelijk te begeleiden op de weg naar gezondheid. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD) en ik sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici. Dit is een garantie dat mijn kennis up-to-date blijft en dat ik werk volgens vastgestelde kwaliteitsnormen. 

Ik hoop u snel te zien in huisartsenpraktijk Westbroekerplas.

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen of appen naar: 0628071720

Of mail naar: lara@larakwant.nl

Kijk voor meer informatie op de website van Lara

Uw gezondheid is onze missie

Praktijk bereikbaar: maandag T/M vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur

HUISARTSENPRAKTIJK WESTBROEKERPLAS

Vromaadweg 149
1991 RZ VELSERBROEK

Telefoon 023 - 538 3272

OPTIE 1
voor spoed / dringende zaken

OPTIE 2
receptenlijn

assistente@westbroekerplas.nl

Pin It on Pinterest